Bästa vännerna

Att jag har de bästa vännerna det har jag vetat länge. Förutom att alltid finnas där för mig och min dotter (och jag för dom förstås!) så skickar dom tips från juldjungeln, fotar juliga saker på resor, hänger med mig på juliga upptåg och står ut när jag är pinsam och fotar allt juligt hela tiden osv. Ni vet vilka ni är och ni är bäst! 🙂

Jag var ju lite besviken på Cloetta butiken i Linköping som inte hade sina egna juliga produkter när dessa börjat säljas på andra håll. Kan ju vara så att butikerna som börjat sälja dessa gjort fel, att säljstart är senare helt enkelt men blev ändå lite besviken. Hur som så såg ju min vän Charlie aka https://julkulturcramar.com/ det på Instagram så när hon kom till Jönköping för att gå på musikalen i lördags så hade hon detta med sig:

IMG_8053

Hur underbar är hon inte?! Tack vännen!

I kväll ska jag smaka årets Juleskum och Polly Vinter, återkommer med recension.

Lämna ett svar