Bilder från Bokmässan

Som jag sagt tidigare har jag ju tentakler åt alla håll och en av dessa är nere i Göteborg på Bokmässan nu i dagarna! Fick dessa bilder sända till mig. Första bilden visar Jan Bergerlind/Bergerlinds Förlags fantastiska monter. Fantastiska illustrationer med klassiska tomtar, vinter och djurmotiv. Jag vill ha allihop! Adventskalenderkort, tavlor, ja allt!bokmässanPå nästa bild visas framförallt fyra juliga böcker: Jag kommer hem till jul av Joanna Bolouri. Snöfall, mirakel och frusna hjärtan av Claire Candy. Bettys val av Marie-Louise Marc. Snöfall över strandcaféet av Lucy Diamond. Alla utgivna av Printz Publishing. Snöfall, mirakel och frusna hjärtan ligger redan i min att-läsa-hög hemma och väntar, kommer självklart skriva om den när jag läst. De andra tre verkar komma ut i pocket i oktober. Jag älskar att förlagen ligger på med juliga böcker!bokmässan2

Lämna ett svar