Nya tapeter till #jennyshus

Ni som följer @jennyshus på Instagram har redan sett detta men visar här också. Hög tid att ta tag i sista två rummen som ska renoveras i huset. Vardagsrummet och hallen. Trappan måste också limmas fast. Igår hämtade jag ut paketet med de sista tapeterna och golv till hallen. I vardagsrummet får den retro orangea heltäckningsmattan vara kvar. Vill renovera detta hus med lite fingertoppskänsla och inte sticka iväg för mycket. Köpte även en söt tavla som kändes klassisk. Jag har köpt allt detta på Skala Minimal/The Swedish Corner.

Ser så fram emot att få inreda och framförallt julpynta! Har jag sagt att jag köpt en trädgård till? Alltså hur underbart kommer inte det bli? Få fixa till en vintrig trädgård.

Men först pågår jakten på sängen! Hänger en del på Tradera… Vill ha rätt skala, klassiskt brun eller vit och inte svindyr. Kan låta enkelt men icke! Priserna sticker ofta iväg. Men skam den som ger sig heter det ju! 🙂

Lämna ett svar