Lussebulle-glass

18-0382_Tomteglass2018

Är ni redo? I oktober marscherar Tomteglass 2018 ut i butikerna med en ljuvligt julig smak i begränsad upplaga. Så från oss alla till er alla: En krämig glassig god jul med smak av lussebulle. Mmmm!

Låter gott! Måste testas.

SIA Glass i halländska Slöinge håller på sina traditioner. – Vår glass tillverkas alltid av färsk svensk grädde och de bästa råvarorna. Vi har dessutom en fin årlig jultradition att släppa en Tomteglass av hög kvalitet. Årets recept på en riktigt god jul är en skopa gräddglass som smakar lussebulle och saffran med härligt tuggmotstånd från mjuka och söta degbitar. Ingen jäsning, ingen knådning, bara njutning, säger Stefan Carlsson som är vice VD på SIA Glass.

Släpps i butik 15 oktober.

20117 Tomteglass Lussebulle

One thought on “Lussebulle-glass

Lämna ett svar