Smålandsgran har öppnat

Jag har haft Smålandsgran flera gånger och varit mer än nöjd. Att Smålandsgran är Krav-certifierade är ett stort plus. Att få den hemleverad är ett stort plus. Att deras granar hållit sig fina länge är ett stort plus. De har ju även en massa kringtjänster som att de hämtar efter jul om man vill. Nu behöver inte jag det för jag har typ 30 meter till en kompost där vi får slänga granen men hade jag bott i lägenhet tex hade jag definitivt varit intresserad. De säljer även tillbehör så som fot, mattor, ljus, pepparkakor osv. Även minigran, tall, silvergran, blågran, kungsgran i kruka finns förutom kungsgran och rödgran förstås. Jag har hittills haft kungsgran men lite sugen i år på att ha rödgran men jag vet inte. Barr blir det även av kungsgran men betydligt mindre. Dock är doften på rödgran härlig. Får fundera.

I dagsläget levererar Smålandsgran till Alingsås, Borås, Enköping, Eskilstuna, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Knivsta, Kungsbacka, Kungälv, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västerås, Örebro.

img_4579

4 januari 2018, lika fin fortfarande! 🙂

2 thoughts on “Smålandsgran har öppnat

  1. Härligt med gran! Hade inte hört talas om Smålandsgran tidigare. Förrut brukade vi köpa gran direkt från en gård i närheten där mina föräldrar bor och det fungerade utmärkt. Han hade alltid så fina kungsgranar. Men sedan några år tillbaka så finns inte den möjligheten längre, så nu brukar vi handla på Bauhaus eller Hornbach och det har också fungerat jättebra. När jag var liten var det alltid rödgran (som inhandlades på Växus, det som sedan blev Plantagen), men sedan 2005 har vi kört på kungsgran och nu kan vi inte tänka oss något annat längre. 🙂

Lämna ett svar