Gran beställd!

Velade en del hur jag skulle göra med gran i år. Köpa på macken, köpa på typ Bauhaus eller beställa från Smålandsgran. Pris spelar in. Men det som avgjorde var att Smålandsgran är ekologiska. Så nu har jag beställt! Känns bra! Leverans måndag 3/12. Jag vill ha den länge för deras granar håller verkligen länge men vill ogärna ha den vid pre-adventsminglet. Det räcker med allt annat jag har att göra inför det. Att klä granen vill jag njuta till fullo av! Ta en hel kväll och bara dekorera och pynta den tillsammans med Moa. Förra årets gran! Jag angav kod ekosanna (sanna Brådings kod) och fick 100kr rabatt.

4 thoughts on “Gran beställd!

  1. Att beställa hem låter ju fantastiskt smidigt och bra. Dock är jag en sådan fruktansvärd perfektionist när det kommer till granar, vill kunna välja och vraka, vrida och vända för att hitta den perfekta granen, att jag måste göra det ”live in person” så att säga, hehe.

    • Förstår dig till fullo! Tog ett tag innan jag beställde första gången att just släppa den biten. Och alla har inte varit perfekta i formen. Men däremot har de stått betydligt längre än alla granar jag haft och det slår mycket!

Lämna ett svar