Äntligen!!!

I morse vid åtta var jag, Moa och mamma på ICA maxi och handlade. Jah ska för första gången i mitt liv ge mig på att göra stek idag! Jag som älskar att laga mat, baka osv har aldrig vågat mig på just stek. Konstigt men sant. Men idag så! Återkommer ikväll med om det blev bra eller om jag i panik fick åka och köpa pizza!

Hur som så hade jag på min önskelista Annas pepparkakor knäck och Sias Tomteglass. Inte lyckats hitta dessa hittills. Såg också på Insta att flera hittat Amelias nya pysseltidning. Det jag dock visste att det fanns var årets pappersadventskalender från SVT/Sveriges Radio. Många många år sen jag hade en sådan men i år känner jag att Moa är stor nog för det.

Vet ni vad? Jag hittade allt på min lista!

En sväng till Rusta blev det också men de inköpen håller jag hemliga till efter pre-adventsminglet!

5 thoughts on “Äntligen!!!

Lämna ett svar