Veckans kommande juliga

Jag tänkte sätta igång med lite bakning nu i veckan. Småkakor tex går utmärkt att frysa. Även fudge har jag nu lärt mig. Så tänkte börja med det så smått. Har en ganska liten frys så inga större mängder (måste ju ha vanlig mat där också…) men skönt ändå om några saker är klara till pre-adventsminglet. Jag kommer lägga upp recept vart eftersom.

Jag hoppas också att min beställning från BR kommer dit den ska. Gjorde beställning på deras hemsida och kryssade i hämta i butik eftersom den finns nära. Dock gick något galet och jag fick igår avisering om att min beställning nu finns att hämta i Nacka. Alltså totalt fel sida av Stockholm för min del!

Sen ska jag plocka in alla jullådor. Måste kolla lite vad jag ska ha var. Köpte ju en ny stjärna på mellandagsrean förra året och den ska nog upp i vardagsrumsfönstret tex. Ska också tvätta våra juliga sängkläder så de är redo för advent.

Imorgon ska jag iväg på något juligt med en vän. För några veckor sedan bad hon mig fixa barnvakt men hon vägrar säga vad vi ska på. Jag tror dock jag har en liten aning och i så fall blir jag väldigt glad! 🙂 Men mer om det imorgon eller på torsdag beroende på hur trött jag är när jag kommer hem.

På lördag ska vi som sagt se Grinchen, längtar!

Idag ska jag också beställa en julklapp till. Börjar så smått bli klar faktiskt. Mamma är det stora problemet som vanligt eftersom människan inte önskar sig något. Men kommer säkert på något där också.

One thought on “Veckans kommande juliga

Lämna ett svar