Ingen julmat här inte

Igår bestämdes datum för jobbets julmiddag. Mitt i december ska vi ut och äta. På Stallmästaregården strax utanför Stockholm. Väldigt mysigt ställe! Mitt första minne därifrån var när vi var där och åt efter ett bröllop. Vänner till mina föräldrar som gifte sig och efter satt vi i Stallmästaregårdens lusthus och åt middag. Inte supermycket minne från det, kanske kan ha varit 5 år. Men det jag kommer ihåg var att jag efter middagen fick följa med servitören in i köket och själv välja glass! Det var stort det! host2_stallisWinter_Stallmastaregarden_03De serverar julbord självklart men också en trerätters julinspirerad meny om man vill få bordsservering istället för buffé/julbord. Men se det ska vi inte äta! Vi har vid några tillfällen ätit maritimt julbord med jobbet men annars blir det ingen julmat för oss i december. Inte mig emot, jag vill inte vara trött på julmaten innan julafton. Och Stallis har väldigt god mat så vi kommer säkert bli mätta, nöjda och glada!

sidhuvud-start-restaurant

Alla bilder lånade från Stallmästaregårdens hemsida.

Lämna ett svar