Julen på Kronans Apotek

Fick ett paket skickat till mig från Kronans Apotek. Innehöll en Julsenap med smak av nejlika och pomerans och Cappuccinomandlar. Senapen återkommer jag till efter mitt pre-adventsmingel så får några av mina gäster uttala sig, själv är jag inget fan av senap. Cappuccinomandlar lät mer som min grej! Nötter är gott och cappuccino är gott så detta borde ju vara supergott, speciellt till en kopp kaffe. Det var det! 

Mandeln är doppad i vit choklad med smak av cappuccino. Alltså sött och crunchy i en och samma tugga. Mycket gott. Tror det är lite för sött till glögg men till kaffe är dess perfekta. I deras övriga julsortiment hittar man även Söt och stark julsenap, olika julteer, saffran, Salmiakmandlar, tryfflar, karameller, lakritsstänger och lakritschoklad. 

One thought on “Julen på Kronans Apotek

  1. Pingback: Julsenap | jennysjul.com

Lämna ett svar