Slutspurten, nu kör vi!

13 dagar kvar. 4 dagar av dessa är jag inte hemma alls. 7 dagar jobbar jag. 4 av dessa 7 kvällar är jag upptagen med annat, ojuligt. Så jag har i princip tre kvällar och två dagar på mig att skapa magi till årets pre-adventsmingel och första advent. Det kommer gå lysande förstås! Jag jobbar bäst under press. Främst kommer nästa vecka gå till detta. 

Vad återstår då?

  1. Julblommor. Måste inhandlas och julgrupper fixas. Älskar julblommor och det adderar så mycket stämning för mig. 
  2. Byta alla textilier. Gardiner är klara men kuddfodral, dukar, sängkläder.
  3. Städa det sista på storstäd-listan och sen en normal städning på det.
  4. Handla mat och det sista till baket.
  5. Göra julgodis och baka det sista. Förbereda allt matigt.
  6. Pynta med adventsstjärnor, stakar, tomtar osv. Ute och inne.

I helgen ska jag dock bara njuta av Köpenhamn och allt juligt vårt grannland har att erbjuda! Hoppas min förkylning går över tills dess.

Bilderna ovan från 2015 års fika!

4 thoughts on “Slutspurten, nu kör vi!

Lämna ett svar