Julplanering denna vecka

Köpt sista julklapparna idag på lunchen, så skönt!

Ikväll ska granen komma! Fått sms från Smålandsgran att den kommer mellan 17.45 och 19.45. Har sett att de haft lite trubbel att få ut i tid nu i helgen men första advent är en av de stressigaste dagarna tydligen, många leveranser. Vi får väl se, har ingen brådska. Ska bara ställa den i foten, ta av nätet och på med vatten. Klä den gör vi en eller två dagar senare i alla fall, den ska få hänga ut sig först.

På torsdag är det som sagt Jul med Ernst och Dessertmästarnas Jul, båda kl 20.00. Jag tittar nog på Ernst ”live” och sen tittar jag på båda med Moa senare. Hon sover kl 20.

På fredag är vi inbjudna på julpysselkväll hos vän.

Lördag blir det Scarfo och julglass! Hoppas på saffran i alla fall men de bestämmer smakerna närmare inpå. Ev hinner vi med en julmarknad före men vi får se.

Söndag är det julspinning, kl 10.00 på Friskis & Svettis Sollentuna om ni känner er manade. Tomteluva på! Sen ska Moa ha dansuppvisning, som korv med bröd 🙂 Varmkorvboogie!

Så ser veckans julplanering ut!

One thought on “Julplanering denna vecka

  1. Jag ska också köpa julgran i slutet på veckan på Blomsterlandet. Den får stå i en hink med vatten i källaren några dagar innan jag tar upp den till Nobel då jag brukar klä den.
    Vi firar jul med pappa helgen EFTER julaftonen så jag hoppas att barren fortfarande sitter på granen då…

Lämna ett svar