Nystädat och julklappar

Morgonen började trevligt med att en Tomtenisse kom på besök! Moas morbror kom förbi på väg till jobbet med lite klappar och han fick några med sig tillbaka. Moa började genast klämma och känna på paketen 😉

Idag har jag jobbat sista dagen innan jul. Vi åt gemensam lunch på jobbet och fick julklapp. Sen hämtade jag Moa och vi skulle handlat på lilla Ica men det var kö in till parkeringen, då gav jag upp. Jag fick trolla fram middag med det vi hade hemma och som tur var hade jag köpt två saffranskringlor på Gateau på väg hem. Det fick bli gottet till myset. Jag städade av det sista (hann en del i morse då vi av någon anledning vaknade pigga redan 5.30!) medan Moa tittade på Olofs frostiga äventyr. Sen la vi in sillen.

Var in en kortis i centrum på väg till förskolan. Jösses vad med folk! Och då var klockan bara 14.30. Köpte en sista julklapp till Moa innan jag skyndade ut! Vi kom hem utan köer men så mycket bilar och E4:an var ganska full. Kl 15. Så glad att jag inte åker någonstans vid jul! Mamma och pappa som vi firar med bor ca 7 minuters promenad bort! ?

Nu ska jag titta på Love actually!

Lämna ett svar