Se så vackra kort!

Något jag ogillar i blogg/Insta/FBvärlden är alla elaka kommentarer och troll. Hur folk kan häva ur sig de mest elaka saker när de sitter där ”trygga” bakom sina skärmar. Detta lyser dock med sin frånvaro i julbloggsvärlden, i alla fall vad jag sett! Min erfarenhet är att här lyfter vi varandra och sprider glädje hos varandra. Charlie blev ju min vän genom bloggen. I år har jag också kommit närmare två andra underbara julbloggare. Annie och Marie.

Annie är helt underbart duktig på handarbete, har superduper söta hundar som är tokiga i snö och är en mästare i köket vilket hon visar inte minst på sitt årliga adventsfika! Se vilket vackert julkort jag fick av henne! Fick även julklappar men de ligger i säkert förvar till Julafton.

Den andra är Marie. Hon bakar och pysslar och är magisk med sin scrapbooking! Som ni kan se nedan. Ni får inte missa hennes andra blogg, där vi får följa med in i en miniatyrvärld! Fantastiskt!

Tack! Blir så sugen på att göra egna julkort nästa år! Ni inspirerar mig. ??

3 thoughts on “Se så vackra kort!

  1. Åhh <3! Vad lustigt; jag har precis skrivit ett inlägg där du är med:=) Jag blev så himla glad för det jättefina julkortet på dig och Moa och mitt hjärta smälte av dina fina ord…TACK!
    Och så fint att du har lyckats med att göra julen magisk för Moa <3! Det tror jag jag saknar mest med att inte haft turen att få barn; att kunna dela julens glädje med dem<3. Du är lyckligt lottad. Men jag försöker dela julglädjen med hundarna så gott jag kan i alla fall:)
    Kram!

Lämna ett svar