Ingen chokladknäck

Idag skulle jag kokat chokladknäck. Hade ”allt” (är ju bara fyra ingredienser) hemma trodde jag. Eller jo det hade jag. Grädden hade dock slutdatum igår visade det sig… Trodde dock att den skulle funka ändå. Icke. Klumpig. Ja ja, bara att köpa ny grädde imorgon och fixa det då.

Istället pimpade Moa vår novemberkaktus som vi köpte igår och som ska stå mitt på köksbordet. En del av mig skriker inombords: pyntet är inte jämnt fördelat! Den andra delen säger: vad fint älskling!

Imorgon kväll ska jag och Moa ha myskväll och hon får somna på soffan. Det är för henne det absolut bästa, att få somna på soffan! Så det får hon göra även på Julafton. Men vi ska pyssla lite imorgon och äta något gott och sen ska vi titta på film som hon får välja. Hoppas det inte blir något vi sett tusen gånger *håller tummarna*. Men först ska sillen läggas in. Och knäcken kokas.

Moas fina Amaryllis!

Lämna ett svar