Inte så julig annandag men bra ändå

Började i och för sig med tomtegröt men sen har denna dag känts mer som vanlig helg. Kl 10 ledde jag spinning för ett stort och glatt gäng motionärer! Väldigt svettigt och kul. Sen en snabb dusch och vidare till frissan där jag färgade, klippte och fick ögonbrynen fixade. Så välbehövligt och skönt! Moa var hos sin BF och de var på fika hos vänner. Jag åkte efter frissan hem och städade av. Mindre kul ? Men skönt att ha det gjort, jobbar torsdag och fredag.

Kliar lite i fingrarna att ta ner en del pynt och ett par ljusgrejer på baksidan har jag redan kopplat ur. Så osäker på om jag ska ta ner granen före eller efter vår resa nästa vecka. Lutar åt före. Den har ju stått där sen 4 december. Blir nog före. I helgen.

Jag lever ju i fullt julpynt från innan första advent så det blir ju ett tag och även om jag älskar det så längtar jag lite efter mitt mer avskalade hem!

Lämna ett svar