Det är mysigt

Idag satt jag på bussen på väg till jobbet och tittade på villorna som vi for förbi. Mycket utebelysning kvar i trädgårdarna, även i min. Jag har dock tagit ner det mesta men slingorna runt köksfönsterna och ett ljusnät på en buske på baksidan är kvar. Sen har faktiskt ganska många kvar adventsstakar och adventsstjärnor i fönstren. Ser så mysigt ut! Det är ett så speciellt sken. Nästan så man börjar längta till advent igen! 🙂 Bilder från november.

One thought on “Det är mysigt

  1. Det har verkligen ett eget sken, jag fotar vår julgran som har ny slinga typ varje kväll, blir ju aldrig bra men för att kunna titta tillbaka och minnas sen. Men i helgen ska all jul bort, förutom lite skyltar och sen ska jag försöka ha lite mer vintrigt hemma, för att överbrygga. Så två tre ljuslyktor har uppgraderats till vinterlycktor ;0)

Lämna ett svar