Ska vi ta en titt på juldagens filmpremiärer?

Filmer som går upp på biograf i Sverige på juldagen går ofta väldigt bra, som jag skrivit om förut. Många får biobiljetter i julklapp, man har många lediga dagar och när allt annat är stäng på juldagen och nyårsdagen då håller biograferna öppet så det är tacksamt att gå iväg med hela familjen som är samlad över jul.

Så vad ska då ha premiär på juldagen 2019? Det är fortfarande inte ristat i sten men så här ser det ut just nu.

För barnen så går Frost 2/Frozen 2 upp. Jag ser framför mig att när Moa äntligen kommit ur den värsta Frost-bubblan så går hon in i nästa! Jag ser fram emot att igen få se Olof och Sven. Sorry Elsa och Anna men Olof och Sven är bäst!

En del av mitt hjärta. En svensk romantisk musikal-komedi baserad på Tomas Ledins musik, regisserad av Edward af Sillén. Edward som ju skrivit manus till En underbar jävla jul, med den äran. I rollerna får vi se Malin Åkerman, Jonas Karlsson, Shima Niavarani, Johan Rheborg, Johan Ulveson, Pernille August, Per Andersson.

Little Woman som handlar om fyra systrar i efterdyningarna av Amerikanska inbördeskriget. Regi Greta Gerwig. I rollerna bland annat Emma Watson och Meryl Streep.

The Call of the Wild – Baserad på romanen Skriet från vildmarken om en slädhund som kämpar för överlevnad i Alaska. Regi Chris Sanders. I rollerna bland annat Harrison Ford, Dan Stevens och Karen Gillan.

Förutom dessa så kommer ju Star Wars Episode IX gå för fulla hus, premiär troligen 18 december. Och en Sune film ska gå upp innan jul så den lär gå bra även under julhelgen.

Så ser det ut just nu men som sagt, det är en stund kvar så det kan ändras!

4 thoughts on “Ska vi ta en titt på juldagens filmpremiärer?

Lämna ett svar