6 månader kvar!

Sex månader kvar till 1 december och som dessutom är 1 advent i år. Love it!

Jag ser fram emot så mycket denna julperiod. Julperiod är alltså perioden augusti-december så ni vet 😉 Min ”lilla” tjej fyller 6 år om ett par veckor och börjar således förskoleklass i höst. Det innebär en ny period i vårt liv där en hel del kommer kretsa runt skolloven. Något jag ser fram emot är höstlovet. Ska försöka få ledigt då och bara njuta av hösten på riktigt. Ut i skogen och samla på oss pysselmaterial tex. Jag vill i år överlag pyssla mer. Pyssla höstkrans till dörren, pyssla halloween-pumpor, julpyssla. Jag har senaste året upptäckt Instagramkontot Fixasjalv och hemsidan fixasjalv.se . Där har Vivi Wallin en egen kategori för just julen. Hur söt är inte denna ren tex? Gjord av papp.

Idé och foto: Emelie Gabrielsson- @emegabrielsson

Hur goda och enkla verkar inte dessa kakor vara?! 🙂 Länk till julcookies med tomteskum här.

Bild lånad från fixasjalv.se

Inser också att man kan göra mycket roligt av glasspinnar. Så förutom att hamstra tomma toarullar, kottar och stenar ska jag nu hamstra glasspinnar hela sommaren lång! Nedan lite inspiration från Pinterest.

2 thoughts on “6 månader kvar!

Lämna ett svar