Augusti är här!

Jag bestämde mig förra veckan för att gå på Formex och julspana. Har velat gå flera år men inte fått till det. Den är 20-23 augusti men öppettiderna passar inte oss som jobbar vanligt jobb på dagarna. Tisdag till torsdag är det öppet till 18.30 och fredag till 17.00. Hoppas kunna få till ett par timmar där i alla fall och då gäller det att vara effektiv! Jag började idag titta på vilka utställare som jag helst vill besöka och listan innehåller just nu 28 utställare… Jösses! Mest ätbara saker men också Georg Jensen, Cult design och Bergerlinds förlag tex.

Förutom detta så har jag börjat brodera! Ja du läste rätt. Jag broderar. Jag som inte ens sydde klart grejer i syslöjden, det fick mamma göra (borde väl vara preskriberat nu?:). Och går Moas gosedjur eller kläder sönder så är det mamma som syr det, inte jag. Men jag har länge velat just brodera korsstygn, känns lagom. Hittade ett supersött motiv och nu är jag igång! Tomtens skor och byxor är klara och en del av ramen. Det ska så småningom bli en duk/löpare. Tror jag ska ha den på hallbyrån. Mammas kommentar när hon såg den var: Du borde ha börjat i januari så hade du haft en chans att bli klar till jul. Bussigt! Jag har dessutom inte sagt ett ljud om VILKEN jul jag ska vara klar… 😉

2 thoughts on “Augusti är här!

Lämna ett svar