Lite blandat juligt

Jag har kopplat på Netflix igen och är så sugen på att se lite julfilm så det blir det nog i närtid.

Sen hade Pokémon en drive med Pichu i olika hattar och en dag var det minsann en tomteluva, så söt!pichu

I måndags var jag på Sarah Dawn Finers konsert på Mosebacke terrassen. En vän som skulle gå men hade dubbelbokat sig, tur för mig! 🙂 Jag var på hennes konsert på samma plats för fyra år sedan och då blev det strömavbrott men nu gick allt som smort. Hon hade även bjudit in Anders Moneybrother Wendin och de körde en låt ihop. Det var en underbar kväll utan regn och ett vackert Stockholm i bakgrunden. Sarah’s röst är ju enligt mig Sveriges vackraste kvinnliga röst och för mig är det ett måste att lyssna på hennes jul/vinterskivor inför jul. Som jag nämnt tidigare är min absoluta favorit Auld Lang Syne som hon gör med Eric Bibb, magisk. sarah moneybrothersarahsarah2Hur det går med broderiet/julduken? Tackar som frågar. Jodå det går framåt. Saaaaakta men hyfsat säkert. Har bara gjort några småfel som jag stör mig på men som ingen annan kommer se antagligen. Moa tycker i alla fall att jag är duktig och hon kan sitta och bara titta på när jag syr, tror hon tycker det är lite rogivande!

 

2 thoughts on “Lite blandat juligt

Lämna ett svar