Lindas Julbak

@lindasbakskola Lindas julbak går nu att förhandsbeställas här , leverans v 40. Följer henne på Instagram och har testat en hel del av hennes recept så jag är pepp! Älskar omslaget, känns som en bra mix av gammaldags och nytt.

Duka upp med hembakade godsaker till jul! Här finns saffransbakverk, julgodis och vörtbröd, men också läckra nytillskott att skapa nya traditioner med. Vad sägs om en Rocky road-kladdkaka, hemgjord Bounty, kärleksmums med smak av pepparkaka och en snabb filmjölkslimpa med saffran? Lindas bakskola är en av Sveriges mest populära bakbloggar och här bjuder Linda på 50 favoritrecept som passar alla fikastunder i december. Som alltid med praktiska steg-för-steg-bilder som gör baket både enkelt och roligt.

lindas julbak.jpg

Bild lånad från förlaget Semic

 

2 thoughts on “Lindas Julbak

Lämna ett svar