Julafton på den lilla ön i havet

julafton på den lilla ön

Bild lånad från förlaget Norstedts

Älskar Jenny Colgans böcker! Och denna ser jag verkligen fram emot!

Julen är en tid för att mysa framför brasan och kanske njuta av den skotska klassikern sirapskaka med hutt – om du inte råkat bli gravid med din före detta chef förstås, och inte vet hur du ska berätta det för honom. Kommer Flora att samla modet och avslöja sanningen för sina nära och kära? Och kommer hennes pojkvän Joel tycka att hon är bärare av goda nyheter – eller kommer den här julen bli lika gråkall som högländerna i midvintertid?

Samtidigt försöker Saif, läkare och flykting från det krigshärjade Syrien, njuta av sin första västerländska jul tillsammans med sina söner. Hans fru är dock fortfarande saknad, och hennes frånvaro påverkar dem alla. Kan familjen finna tröst och glädje ändå?

Följ med till ett vackert nordligt hörn av världen, till gemenskapen på Mure, och upplev en höglandsjul du sent kommer att glömma!

Ser framför mig att jag sitter i soffan med en god kopp te, en pepparkaka och sträckläser denna bok! Mys!

Förhandsbeställ här, leverans ca v 43.

2 thoughts on “Julafton på den lilla ön i havet

Lämna ett svar