Last Christmas – en ny julfilm

last christmas2I november kommer en ny julfilm på bio. Last Christmas heter den och är regisserad av Paul Feig och skriven av Bryony Kimmings och en av mina favoriter Emma Thompson som också är med i filmen. Huvudpersonerna spelas av Emilia Clarke (Game of Thrones) och Henry Golding.

Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta … och hysa lite hopp.

I en intervju med Entertainment Tonight beskriver huvudrollsinnehavarna en väldigt julig film som de skruvat upp till att bli ännu mer julig, låter hoppfullt! Även musikmässigt låter det som det kan bli en hit.

Last Christmas innehåller George Michaels musik, inklusive låten som är filmens titel. Filmen kommer även ha helt ny, aldrig tidigare släppt, musik från den legendariska Grammy-vinnande artisten som under sin ikoniska karriär sålde mer än 115 miljoner album och spelade in 10 stycken singlar som blev listettor.

2 thoughts on “Last Christmas – en ny julfilm

  1. Pingback: Juliga biofilmer | jennysjul.com

Lämna ett svar