Formex – ätbart

Sista inlägget om Formex och nu tar vi det ätbara.

Första besöket gjorde jag hos en julkalender som både lockar och skrämmer mig! 🙂 Chili Klaus Jingle Balls. Bild 2 nedan visar vindstyrkan som används i innehållet bakom luckorna och 9-15 skrämmer mig! Jag får vibbar från Mandelmannsavsnittet där Gustav provar chili i olika styrkor… Så roligt! Dessutom får du inte bara 24 luckor utan en extra. 31 december!img_4342.jpgIMG_4344Sen gick jag till Heavenly by Shöttinger. Deras kalendrar är så vackra och lyxiga! Tyvärr blev mina bilder inte bra alls insåg jag senare så bilderna nedan är deras egna bilder, lånade från deras hemsida. Den svarta är så vacker! Locket som glasen står på har en spegel på insidan och kan användas som bricka eller gör en fin juldekoration på.heavenly-julkalender-2018-1_mediumkalender_medium

Nästa på tur var Lakrids by Bülow. Den hade jag 2017. Vacker och nytt i år är strukturen med prickar, syns lite halvdåligt på denna bild men väldigt vacker och gör den mer ”levande”.IMG_4354Näst ut var Haupt Lakrits. Deras samarbete med Muminfamiljen fortsätter in i årets adventskalender. Påsarna som innehållet ligger i är så söta! img_4393.jpgimg_4395.jpgSist ut bland adventskalendrarna blev Pärlans konfektyr. Så sugen på den i år! Älskar deras kola så denna låter magisk. De har också en del presentaskar inför jul, bra gå-bort-present! Och deras kolasåser är magiska men just saffran har jag inte testat men låter gott.IMG_4385IMG_4386IMG_4387IMG_4388Man skulle ju kunna tro att jag åt mig igenom mässan men jag smakade ingenting! Vet inte varför, bara inte blev så. Sist ut bland det ätbara får bli Åre Chokladfabrik. Deras klassiska strutar som finns överallt känns det som. Nytt för i år är deras veganska kollektion som ni hittar här.IMG_4389

One thought on “Formex – ätbart

  1. Pingback: THB Formex 2019 | jennysjul.com

Lämna ett svar