Årets julmarknader för mig

Har funderat på vilka julmarknader jag vill gå på i år. Det blir ingen resa i år utan det är Stockholm med omnejd som gäller.

Gamla Stan är trevlig men man går ju över den på ca 30 minuter om man drar ut på det. Pågår mellan 23 nov – 23 dec, dagligen.

Skansen funderar jag på i år. Var ett tag sen. Öppet fyra helger i december. Mysigt och gammaldags.

Sigtuna är mysigt om det inte är för busigt väder. Blir otroligt kallt om vindarna ligger på från ”fel” håll. Brukar vara fyra söndagar från slutet november.

Nedan bilder från Tivoli i Köpenhamn förra året. Längtar tillbaka dit men också till Liseberg i Göteborg. Varför kan inte Grönan ha öppet till jul?! Det har de faktiskt haft men det var många år sedan tyvärr.

4 thoughts on “Årets julmarknader för mig

  1. Även om julmarknaden i gamla sta’n är liten så ÄLSKAR jag den; har så många fina minnen därifrån och den är så mysig. Skulle gärna gå på Skansens julmarknad – aldrig varit där – men med min ekonomi kommer det inte på tal att åka till Stockholm… Häromkring är det dåligt med julmarknader tyvärr…

Lämna ett svar