Jag är besatt och julklappar

Alltså pussel. Det är så lätt att bli besatt! En bit till, bara en bit till i alla evinnerlighet. Och är det en bit mitt i som man inte hittar, då blir det etter värre. Detta resulterar i att jag kommit i säng alldeles för sent två kvällar i rad nu… Ni ser biten som fattas i granen, vid damen med röd påse? Den har jag letat länge efter nu. Jag ska fira när jag hittar den! 🙂IMG_4630.JPGJulklapparna fortsätter jag med. Köpt två böcker till Moa som jag skrivit om förut, nya Super-Charlie och Saga-sagor.

Sen fortsätter vi fota för årets upplaga av kalendern jag/vi ger varje år till mamma och pappa. Eller ja, första bilden nedan tog jag i vintras förstås, ingen snö här än 😉

IMG_0559IMG_4579IMG_4607En julklapp jag beställt tidigare ska jag visa vid tillfälle, måste bara få till en del till, för detta är något jag ska fixa med själv. Återkommer!

Lämna ett svar