Kallt och den eviga frågan

I morse när jag pigg och nyter (absolut) hoppade ur sängen så visade termometern på +1. Kyligt! Härligt tycker jag. Nu längtar jag efter frosten.

Till middag igår blev suget för stort och det blev tomtegröt till middag. Risgrynsgröt alltså. Eller grisgransgröt för er som läst Super-Charlie & den försvunna tomten 🙂 Mums vad gott det var! Och den eviga frågan om mjölk på gröten eller ej… Ställer frågan på Instagram stories idag. I min värld är alla som dränker gröten (och semlor, fy) i mjölk inte riktigt kloka 😉 Min egen dotter tex 🙂 83962366-4B5B-48CD-B1B4-1FA021F7803E.jpg

Efter middagen skulle jag klippa gräset var tanken men eftersom mamma och pappa älskade kakan jag gjorde i helgen så gjorde vi först en ny sån kaka. Sen när jag satte in den i ugnen så skulle jag ut och klippa gräset. Då säger Moa: mamma det öser ner! Och det gjorde det. Bara att skippa gräsklippningen. Istället tog vi fram allt vi plockade ute i helgen. Tanken var en höstkrans men löven har ännu inte bytt färg och ramlat av så jag gick loss lite på vår thujahäck. Sen satte vi kastanjer på elefanttråd och fäste olika bär med samma tråd. Blev kanske lite juligt men det gör väl inget?! Till jul blir det kottar, vackra band, God Jul skylt osv. När löven byter färg sätter jag nog dit några sådana också.IMG_4802.JPG

4 thoughts on “Kallt och den eviga frågan

  1. Vilken fin krans! Så mysigt att pyssla ihop, och jag kan tänka att det är ännu mysigare nu när hon börjar bli större <3.
    Jag är definitivt en sådan som dränker risgrynsgröten, haha! Förlåt! Jag har också blivit sugen på det, men har inte riktigt räknat ut än hur jag (om jag kan) ska försöka göra den lite mindre onyttig…utan att förlora det goda så att säga…

Lämna ett svar