Julgran beställd

I måndags fick jag en ingivelse och beställde årets gran från Smålandsgran. En kungsgran som vanligt. Deras granar är giftfria och de har hos mig stått länge! Jag valde leverans till 6 december. Så den dagen ska granen sen in och få massor av vatten. Sen får den stå till sig över natten och på lördagen ska den få ljusslinga och pynt! Den helgen är för övrigt väldigt julig. Först som sagt granen och klä den. Sen julmarknad på Filmstaden i Solna som jag vill gå på men först in till stan och heja på en vän som ska springa Stockholm Santa Run! Den lördagen kan det mycket väl också bli julspinning.

Helgen före är det ju lika juligt. Massor att göra med bakning och fix inför adventsfikat, kommer ta hela lördagen. På kvällen ska jag njuta av Sarah Dawn Finers underbara röst. Sen är det ju första advent och det är ju bara julmys hela dagen men vänner och familj! IMG_0025

Lämna ett svar