Julafton om två månader

Då är det två månader till julafton. Varje år ställer jag samma fråga, hur kan det gå så fort? När jag börjar skriva mer där i augusti så känns det som en ocean av tid fram till julafton men plötsligt är vi där när tiden går alldeles för fort och jag vill bromsa tiden lite!

Igår kom min Nespressokalender! Jag är så nyfiken på vad som döljer sig bakom lucka 24 som är mycket större än de andra. IMG_0084IMG_0083IMG_0082

Igår åt jag saffransknut, drack julmust och tittade på en julfilm, MYS! IMG_0076Sen insåg jag igår att jag glömt bort mitt broderi… Måste ta tag idet!

4 thoughts on “Julafton om två månader

  1. Åh. Vad mysigt. Ett päron till farsa firar jul är ett måste här hemma med. Det var faktiskt min sambo som fick mig att kolla på den. Sen dess är jag fast. Haha. Älskar den ????

Lämna ett svar