Julspaning på stan del 1

Har några timmar på stan idag att ”slå ihjäl” när dottern är på musikal med en vän. Vad gör en jultok då? Julspanar förstås! Det är sällan jag bara går runt på måfå i city så det är lite kul. Började med att jobba mig bortåt ett av mina mål, Drottninggatans Bok & Bild. De hade en del bokjulkalendrar, julkort osv. Svårt att fota för det är trångt och det var mycket folk. Fick till en liten film på julböckerna i alla fall. [wpvideo 8zrly5UN ]Innan jag kom dit gick jag dock in på Lagerhaus och H&M HOME. Besviken på den förstnämnda, långt ifrån allt framplockat och blanda det var isbjörnsmuggen Simson jag ville titta på men icke. H&M HOME däremot levererade. Fanns massa fint! Tex sammetskulor som jag velat ha sen förra året. Stjärnparet i trä är också så vackert! Ni får se ikväll om något fick följa med hem.Sen gick jag vidare till Gallerian men där lös julen med sin frånvaro. En sväng in på Rusta bakom NK där jag köpte ett par ”måsten” som ni också får se ikväll. Ner till Mood men där började orken tryta och fötterna värka så nu skriver jag hör medan jag häller i mig kaffe för att orka vidare! På vägen ser jag att Stockholm börjar förberedas för julbelysningständning! Nu ska jag dra i mig sista kaffet och fortsätta julspana!

Lämna ett svar