Julspaning på stan del 2

Del 1 skulle publicerats vid typ ett-tiden när jag satt på café och drack kaffe men det gjorde det tydligen inte… ja ja. Nu kommer del 2. Jag gick först till Chokladfabriken för att se deras nya adventskalender. Den fanns dock inte att se men deras två vanliga fanns. Och en skylt om den nya. Deras lakritskola är magisk! Sen gick jag vidare till Panduro. Behövde grejer för att eventuellt göra egna julkort. Jag skriver eventuellt för jag hoppas tiden räcker till för det! Där var fokus på Halloween förstås men det fanns en del jul. Tex deras adventskalender med pyssel. Sorry för dålig bild men försökte fotografera genom kassakön typ ? Sen gillade jag deras sätt att visa olika varianter av egengjorda julkort! Sen gick jag vidare men nu låg fokus inte på jul längre utan uträtta ärenden. Dock sprang jag på väg till Waterfront där jag skulle hämta Moa förbi Illums Bolighus. Så mycket fint!

2 thoughts on “Julspaning på stan del 2

  1. Wow vad mycket fint! Jag håller också på att vela när det gäller julkorten… Jag brukar ju göra egna men jag vet inte om jag orkar trilskas med det i år; den kreativa processen fungerar bättre när jag har garn i händerna istället för papper, haha. Men de där julkorten på Panduro var ju ganska inspirerande och lättgjorda:)

Lämna ett svar