Julkortstillverkning

Ledig hela veckan, Moas första höstlov! Idag hade vi verkligen noll planer. Skönt för resten av veckan är mer fullmatad.

Vi vaknade till -3 och frost. Vid nio när vi gick ut var det +1. Vi fikade hos mamma och pappa innan vi tog en promenad till affären, lekte i lövhögar och besökte ett par lekplatser. Sen hem och slängde de sista sommarblommorna och ryckte upp morötterna som inte hann bli färdiga. Efter lunch tog vi det lugnt i soffan. Moa tittade på en film och jag läste. Sen tog vi fram det jag köpte på Panduro igår. Sen började vi julkortstillverkningen. Kan inte visa så mycket eftersom många av vännerna som ska få julkort läser bloggen! Blev hyfsat nöjd även om det blir lite ojämnt med en 6-åring som medhjälpare men det är också en del av charmen. Att göra tillsammans. Och att det definitivt det hemmagjort ut! ? Sex stycken hann vi med innan vi gick till mamma och pappa igen. Mammas fantastiska lasagne stod på menyn! Och med hem fick jag mammas köttbullar. Älskar min mamma!!!!

2 thoughts on “Julkortstillverkning

Lämna ett svar