Två höstlovsdagar och Väskbytardagen

Igår gick jag in i en för mig ny butik, Different Things på Sergelgatan. Fler bilder la jag på min Instagram. Granarna nedan är helt underbara! De hade så mycket fint och mer skulle komma in sa den trevliga kvinnan som jobbade där. Jag lär komma tillbaka. På eftermiddagen var vi på spökvandring i Gamla Stan. En underbar guide från Stockholm Ghost Walk. Vi blev bland annat bjudna på pestsmittad råtta! ?

Idag har vi varit på Armémuseet på en dramatiserad guidad visning. När vi kom hem spökade vi ut Moa och gick bus eller godis till mormor och morfar! Ska inte börja jobba som sminkör ?

Idag har jag också bytt till min röda väska, det är ju väskbytardagen! 1 november till någon gång på andra sidan nyår får min röda väska jobba.

2 thoughts on “Två höstlovsdagar och Väskbytardagen

  1. Pingback: Jag har hittat en väska?? | En kulturtants julfunderingar

  2. Pingback: Slut i fötterna | jennysjul.com

Lämna ett svar