Planeringskväll

Igår hade jag och en vän planeringskväll inför adventsfikat. Hon är bra mycket bättre än mig på smaker så jag tar tacksamt emot hjälp från henne. Och hur underbart är det inte att hon kom med nybakade scones? Vanliga och med saffran. Mums! Till det drack vi ett rött julte och åt mina saffransbollar.

IMG_0619

Ser ni högen med böcker och tidningar? Det vi plöjde igenom i jakten på recept! Plus farmors kokbok.

IMG_0615

Alldeles varma inlindade i en handduk!

Blandat gamla tidningar och årets och julkokböcker. IMG_0622IMG_0621IMG_0620

Hon hade också med sig en proteinbar vi testade. Barebells Xmas Fudge. Jag är inte supervan vid proteinbarer men jag blev inte imponerad. Ja den smakar fudge/kola men så julig är den inte förutom snöflingorna på då kanske. Men vad det juliga är vet jag inte. Inget jag kommer äta igen. Betyg 1 av 5.img_0610.jpgIMG_0612En trevlig kväll där vi hittade en hel del recept så får vi se vad jag landar i sen.

Lämna ett svar