Längtar till lördag

På lördag ska vi dels pyssla vidare med våra flugsvampar/stubbar. Måla står väl näst på agendan. Och börja limma fast detaljer och om vi hinner börja bygga det som ska vara runt om. Tror ni min vän märker något om jag byter våra? Om jag tar hennes flugsvamp och hon får min stubbe? Jag menar, det är ju ingen större skillnad… 🙂 Båda står ju hos mig och torkar och lite hyra får man väl ändå ta ut?! 😉

img_0682

Min väns otroligt fina flugsvamp

img_0675

Min stubbe längst fram, Moas längst bak.

Sen ska vi åka in till stan och titta på när Stockholm julbelysning tänds! Ska bli mysigt. Kanske blir det en god julig fika någonstans också. För det lär ju nästan vara folktomt i stan en lördag eftermiddag…

Igår såg jag flera som satt upp julbelysning ute i träd, buskar och på hus. Blev så sugen jag med! Framförallt vår baksida är ju så mörk och tråkig just nu. Vill sätta upp nätet på busken NU. Kanske blir det så i veckan. Ett hus jag körde förbi hade satt upp (eller om de aldrig tar ner) ALL julbelysning och de har mycket. Var så vackert. Måste gå förbi där någon dag och fota, ligger inte långt från oss. Men att fotografera och köra bil kändes inte optimalt direkt 😉 Ska också kolla upp ett annat hus jag bara hört talas om men aldrig sett som går all-in varje jul med belysning. Måste kolla om de bor kvar och kör samma i år för då måste jag ta mig dit och fotografera.

Lämna ett svar