Julen på Dplay och Kanal 5

Ullared -Julen är här

16 december – 19 december 20.00 på Kanal 5 och Dplay

Nu shoppas tusen juleljus i världens största varuhus. Morgan och Ola-Conny får tomtetips av en världsmästare. Gunnel och Maritta köper julklappar, Ola-Conny fixar grötätartävling och Åke bygger pepparkakshus. Vi möter julbelysningssamlaren Rikard, singelmormorn Anita som vill ha en karl till jul och mycket mycket mer. Redan förra julen fick vi besöka Gekås i juleskrud och måndag och tisdag sänds nya avsnitt av julspecialerna – onsdag och torsdag sänds förra julens specialavsnitt.

Julbonanza på Dplay

Hela december på Dplay

För den som vill se mer inspirerande julbakning och storslagna pepparkakshustävlingar har Dplay en hel tomtesäck full av julspecialer och serier som Cake wars: Christmas, Giada’s holiday handbook, Gingerbread giants special, Holiday baking championships, Holiday gingerbread showdown, White house Christmas och Christmas cookie challenge. Dessutom kan man såklart återse tidigare julars Dessertmästarnas jul och Julbak med dessertjuryn.

Film 21.00

Från 13 december sänds storfilmer varje dag 21.00 på Kanal 5

Från Lucia sänder Kanal 5 storfilmer varje dag 21.00 rakt igenom alla helger. 25-27 december sänds Sagan om ringen-trilogin tre kvällar på raken och från juldagen sänds samtliga Harry Potter-filmer på familjefilmstid (kring 18.00). Bland övriga filmtitlar finns King Arthur: Legend of the sword, Maleficent, Star wars: The Force awakens, Fantastiska vidunder och var man hittar dem men även mini-klassikerna Bridget Jones dagbok (på nyårsdagen) och Om en pojkeFörutom filmserierna Sagan om ringen och samtliga Harry Potter-filmer sänds även en hel rad av superhjältefavoriterna: Ant-Man, Wonder Woman, Batman begins, Batman vs Superman: dawn of justice och Suicide squad.

Familjefilm

Samtliga Harry Potter-filmerna sänds med start på juldagen på Kanal 5

Filmer som lämpar sig för hela familjen sänds icke desto mindre under helgerna. Bland titlarna finns animerade Trolls, Babybossen, Storkarna, Big hero 6, Insidan ut, Flygplan 2, Strange magic samt Dumma mej 3 på nyårsdagen. Dessutom sänds samtliga Harry Potter-filmerna med start juldagen vid 18-tiden alla dagar – utom nyårsafton när det blir en kort Harry Potter-paus för att äta nyårsmiddag.

holiday-baking-champ.jpg

Holiday Baking Championships – bild lånad från Dplay

Lämna ett svar