Slut i fötterna

Idag åkte vi in till stan på förmiddagen. Vi åt lunch och sen gick vi. Och gick. Och gick. Vi spelade Pokémon. Vi fixade biljetter till bion imorgon. Vi gick till Different Things som jag skrivit om tidigare, här. Jag köpte en julklapp (tänker jag inte visa här!) och en kruka/mugg jag inte kunde låta bli. Sen gick vi igen. Och fikade. Och gick. Gick in i en och annan affär. Sen drog vi oss mot Kungsträdgården där tjejerna blev helt tokiga, det fanns snö! Eller ja en snöhög där de och massa andra barn trängdes! Skridskobanan öppnade idag och när de plogar den blir det lite snö och det tippar de på ett ställe så trots typ +7 grader så fanns det en hög väldigt blöt snö. Lycka! Vi lyssnade lite på musiken på scenen men sen gick vi. Mycket folk och man såg dåligt men vi fick ju njuta av alla ljus en stund senare i alla fall. Sen åkte vi hem. Så trött i fötterna! Men efter lite mat och när jag ledsnat på filmen Moa valde så satte jag upp julgardinerna. Japp. Började i morse när jag bestämde mig för att stryka gardinerna när jag ändå hade strykbrädan framme. Och ikväll satte jag upp i alla tre rummen. Mysigt! Och en sak mindre att göra de kommande två veckorna till advent.

Lämna ett svar