Klara färdig gå!

Denna helg har jag på allvar påbörjat fixandet inför adventsfikat. Gardinerna är uppe. All annan textil framtagen. Idag satte jag upp utebelysningen. Visar sen ikväll när mörkret på allvar är här, nu är det bara murrigt och jämngrått ?

Nu är sista plåten i ugnen. Saffransdrömmar som ska få bo i frysen två veckor innan vänner och familj får njuta. Har dock testat förstås och kan säga att de smälter i munnen ?.

Jag har också kört diskmaskinen maskinrengöring och torkat ur kylen.

I veckan påbörjar jag operation rensa-Moas-rum. Puh. Dockvagnar ska ut i förrådet för att ge plats åt hennes gran. Pynt ska packas ner så julpynt får plats. Garderoben ska rensas. Lådor gås igenom. Ja en rejäl genomgång helt enkelt. Och så ska badrummet få sig en omgång med ångmaskinen och även kökskaklet och diskbänken. Ni hör ju så roligt jag ska ha det! ?

Men idag blir det bio, Jag kommer hem igen till jul för andra gången!

2 thoughts on “Klara färdig gå!

Lämna ett svar