Då går vi in i adventsveckan

Ikväll ska det pysslas klart med glasburkslyktorna.

Imorgon ska jag nog göra lite kola. Det håller bra tills på söndag. Kanske också pyssla julblommor så det är klart till onsdag då det ska pyntas.

Onsdag är jag ledig som sagt och då ska det städas hela förmiddagen. Kl 13 är Moas skola slut så då hämtar jag henne och så går vi hem och pyntar. På kvällen ska jag njuta av ett julpyntat hem!

Torsdag ska jag pynta på kontoret men innan det ska vi till Slottsträdgården Ulriksdal och köpa julblommor. På kvällen blir det lite mer bakning/godistillverkning.

Fredagen går i samma tecken. Jobba, baka. Lördag så ska jag självklart fortsätta med förberedelser inför söndag men också ska jag på kvällen njuta av Sarah Dawn Finers röst! Winter Songs heter turnén. Längtar! Sarah är för övrigt årets julvärd på Mix Megapol. Så vill ni ha sällskap av henne slå på radion på julafton kl 10.00. XBGT8455Det som kan sätta käppar i hjulet just nu är sjukdommar. Moa är småförkyld och jag har haft mina stunder under helgen men mår just nu ok. Så jag hoppas vi alla får hålla oss på benen så vi kan njuta på söndag! Peppar peppar ta i trä…

Lämna ett svar