Misslyckad knäck

Igår gjorde jag min personliga favorit, lakritsknäck. Med lakritspulver, mycket godare än krossad turkisk peppar tycker jag. Jag tog dock av den för tidigt och den blev alldeles för mjuk 🙁 Så trist. Får se om jag serverar den så ändå eller om jag ska göra om den. Idag när jag gör nästa knäck ska den få stå tillräckligt länge.

Igår tittade vi på Olofs frostiga äventyr. Den är så bra! Jag älskar Sven (renen)!

Ikväll ska jag fortsätta göra godis. Mer knäck som sagt och en fudge till. Imorgon kanske det bli kakbak. Jag tror det. En kaka med två ingredienser bland annat! Mer om det efter adventsfikat. Jag lägger då ut recept på sånt som är nytt för i år.

Idag har jag pyntat kontoret och tagit fram min älskade tomte som redan blivit dödshotad! 😉 Ni kan se tomten på min Instastory så förstår ni mer! Dessutom har årets julgran nu här vid jobbet.img_1067.jpgimg_1069.jpgIMG_1070

Lämna ett svar