Baka baka och så lite hår

Vilken dag. Helt slut och då är ändå dagen inte slut än. Hade en riktig pissdag igår men idag har varit bättre men full rulle. Först kom bästa Anna och Moas bf för att fixa Moas hår. Jag kan inte hantera hennes afro med Anna lyckas inte bara med konststycket att inte få panik när Moas hår är utsläppt (det är enormt), hon kan dessutom göra svinsnygga uppsättningar. Som håller länge, vilket är en förutsättning eftersom Moa inte är något större fan av att få håret gjort… Jag hotar minst tre gånger per hårfix med att jag kan ta fram saxen/rakapparaten, hennes val. Hon skulle vara supersöt i kort hår. Men nä, långt hår ska det vara. Så Anna fixade med Moas hår och medan de var i duschen så hjälpte Moas bf mig med en knäck till. Hon ställde ut formar och hjälpte till och rörde. Perfekt med kökshjälp! Medan Moas hår flätades stekte jag pannkakor och gjorde äggröra. Sen åt vi.

Sen fick jag för mig att vi skulle dekorera lite minipepparkakshus… vet inte hur jag tänkte. Har tillräckligt att göra inför imorgon. Men fick för mig att det vore sött att ha som dekoration på buffébordet. Så Moa dekorerade två och jag två. Sen bytte hon om och så ner till stationen för att slänga henne på pendeln där nästa vän väntade för att ta med henne på Pippi firar jul på Intiman. Moa som är i en Pippi-period lyste ikapp med solen! Fick lite bilder skickat till mig. Jag gick och handlade det sista och sen förbi mamma och pappa för att låna låsspray. Min förrådsdörr var igenfryst. Hjälp!!! På fredag kommer granen och jag behöver foten! Jag höll på en bra stund men fick bara in nyckeln halvvägs. Gav upp och gick in och gjorde två kladdkakor (recept kommer). Gick ut igen och då hade sprayen verkat och nyckeln kom nästan ändå in. Lite milt våld så klick, gick det! Fixade det jag skulle och tog också in foten för säkerhets skull…

Sen satte jag ihop husen. För att vara mitt första pepparkakshus ever (tror jag) så gick det ändå hyfsat. Nä nu ska jag försöka fixa till mig från trött zombie till pigg och förväntansfull Sarah Dawn Finer-konsert-besökare!

Lämna ett svar