Glad Lucia!

IMG_1518Blir nog inget luciatåg för mig i år. På jobbet är luciatåget efter att jag gått hem. På förskolan hade man alltid det men i skolan är det annorlunda. Moa går i något som kallas lilla musikprofilen förskoleklass och just dessa barn är inte med i luciatåget. Lite tråkigt kan jag tycka men nästa år (om hon fortsätter i musikprofilen) får hon vara med. Hon har själv uttryckt att hon tycker det är tråkigt att inte vara med och att hon saknar förskolan lite. Men i morse låg hon i sängen och sjöng luciasången för mig! Älskade unge!

Igår var jag på middag och kom hem lagom till Moa skulle sova så vi fick inte vår mysiga rutin med att öppna adventskalendrar och titta på julkalendern så ikväll kör vi dubbelt upp! Och kanske om vi hinner så tittar vi på Jul med Ernst, annars tar vi det i helgen.

Igår fick jag en julklapp från Mathem där jag då och då handlar. En pepparkaksform i form av deras leveransbil. Kul grej tycker jag! 🙂 img_1520.jpg20fd2fda-37c2-487b-b078-7b6fbdb7106e.jpg

One thought on “Glad Lucia!

Lämna ett svar