Julig Netflix-serie

Idag har jag jobbat. Så skönt att vara ledig förra veckan men nu väntar vardagen. Fast några fler extra lediga dagar finns ju kvar. Ledig imorgon, onsdag och nästa måndag.

Jag har letat på rean efter juliga dukar, sänglinnen och gardiner. Hittat absolut ingenting som jag vill ha. Alla dukar är enbart röda och det har jag. Jag vill ha fina mönster. Samma med gardiner. Bara hittat ”tråkiga”. Sänglinnen har jag knappt hittat alls. Jag vill ha tomtar och annat på, inte bara typ röda blommor. Jag får leta vidare.

Jag kan inte bestämma mig ang granen. Den är fortfarande okej. Dricker fortfarande men börjar se tråkig ut. Inte så konstigt, har haft den sen 6 december. Njutit massor men börjar känna att jag vill ha mitt vardagsrum tillbaka. Den tar upp halva typ. Åh, kan inte bestämma mig. Får fundera en vända till.

Har börjat titta på norska Netflix serien Home for Christmas med bland annat svenska Felix Sandman. Alltså, kunna åka spark mitt i en julig by, goals! Miljön är underbar och huvudrollen spelas av Ida Elise Broch och hon är väldigt bra.

Johannes familj är på henne om att hitta kärleken och i ett svagt ögonblick säger hon att hon ska ta med sin pojkvän på julafton. En pojkvän som inte existerar. Nu börjar jakten på kärleken.

2 thoughts on “Julig Netflix-serie

Lämna ett svar