Gott Slut och Gott Nytt!

2019 är till ända och 2020 är här. Året då jag fyller 44 år, Moa fyller 7 år. Året när min lilla tjej till hösten ska börja skolan ”på riktigt”, ettan. Året då jobbet kommer förändras en del, får se hur det blir. Året då jag funderar på om vi ska utöka familjen med en eller två katter. Året då jag ska försöka tagga ner mer och leva mer i nuet (förutom julen då, den börjar jag som vanligt ?frossa i redan i augusti/september!). Året då vi lämnar 10-talet bakom oss och går in i 20-talet.

Vad har då 10-talet bjudit på? Det största by far är självklart att jag blev mamma och Moa kom till världen. Inget är större än det.

Det har också bjudit på ny bostad. Flytt från lägenhet till radhus. Älskar att ha tomt igen! Vi har odlat en hel del.

Resor har det blivit. Både hit och dit. Med Moa och utan. Med familj och vänner. Både långt och kort.

Vänskaper har kommit och några har gått. Vissa har fördjupats andra är lika starka som innan.

Jag har gått från att städa bort julen på juldagen eller senast annandagen till att njuta längre av julen.

Jag har jobbat hårt i perioder för att stärka min kropp, mindre hårt i andra perioder.

Jag har varit gravid, mammaledig, jobbat deltid (75-80-90%) till nu heltid igen.

Mycket har hänt på 10-talet. Mycket väntar på 20-talet. Vad vet jag inte än och det är det som gör livet.

Gott Slut och Gott Nytt År!

4 thoughts on “Gott Slut och Gott Nytt!

Lämna ett svar