Kattsäkra julen

De här små bustrollen är ju helt underbara men också totalt tokiga och med noll självbevarelsedrift… Det är en salig blandning av gos/sova och full fart framåt. Vad som än står i vägen. Jag kommer återkomma i ett annat inlägg om julgran.

Men nu när hösten är här och jag vill tända ljus så inser jag att om jag ska slippa sitta och stirra på katterna/ljuset hela tiden så måste jag säkra upp. Stoppa in ljus i lyktor tex. Detta kommer ju också funka till jul. Sen behöver jag också ha en del led-ljus. Jag surfade in på Jotex för att se vad de hade. Jag köpte två led-blockljus och sen två lyktor. En där jag tänker ha led-bockljus.

Och en där jag nu tänker mig levande ljus eller led-blockljus men sen till jul vill jag nog lägga in mossa och lite pynt och en ljusslinga eller led-blockljus. Kan nog bli fint!

2 thoughts on “Kattsäkra julen

Lämna ett svar