Bra och mindre bra

Jag kunde inte låta bli. Jag är kär i designen och teerna är ju utmärkta så det blir en Teadventskalender i år också! Choklad och te får således hjälpa mig att räkna ner till Julafton. Mums!

Idag gick Lisebergs VD ut sa att det troligen inte blir Jul på Liseberg i år. Halloween ställdes ju in och nu således också julen. Så tråkigt förstås. För mig/oss personligen för jag hade en tanke om att åka dit i år (även om jag mer eller mindre tänkt bort det redan i våras när pandemin drog fram över världen) och sen för de anställda på Liseberg förstås. Förståeligt men väldigt tråkigt.

Till något roligare. Nästa söndag är det Kanelbullensdag! Kanelbullar och småkakor är mina absoluta favoriter att fika på. Så här ska bakas nästa helg! Kanske gör jag dessa med pepparkakskrydda i fyllningen och saffran i degen. Vi får se.

Lämna ett svar