Annas Pepparkakor favoriter

I år kommer tre favoriter tillbaka från Annas Pepparkakor. Polka (2016), Lakrits (2017) och Toffee (2018 och då hette den Knäck).

Jag fick ett stort paket från Annas papperkakor med alla tre smakerna, en stor burk av deras original pepparkakor och en nyhet jag än så länge inte får gå ut med så det får ni se om ett par veckor! Alla älskar väl en cliffhanger! 😉

Katterna var så gulliga och hjälpte till att öppna paketet! Alltså vad är det med katter och kartonger? Alla katter jag haft har älskat kartonger!

Jag passade på att bjuda på pepparkakor när en vän kom över på te-kväll. Vi testade alla tre sorterna och alla är supergoda! Polkan och Lakrits kommer jag ihåg var goda. Toffee kommer jag inte ihåg. Till toffee och original hade vi dessutom mögelost och mums, gott!

Man ser vilka som är vilka!

Betyg då? Polka: 5 av 5. Lakrits: 4,5 av 5. Toffee: 4 av 5 utan något på men 4,5 av 5 med mögelost på. Original: 4,5 av 5.

One thought on “Annas Pepparkakor favoriter

  1. Pingback: Annas Pepparkakor & Astrid Lindgren & Rädda Barnen | jennysjul.com

Lämna ett svar