En vinter i Paris

En vinter i Paris är skriven av Jenny Oliver. Den gavs ut 2013. Här frossas det i bakning! Man ska helst inte vara hungrig när man läser denna… 🙂

Brittiska Rachel blir anmäld till en baktävling av sina vänner. Hon åker till tävlingen i Paris strax innan jul. Det är den mytomspunne Henri Salernes som är tävlingens expert och jury och han gör sitt bästa för att knäcka Rachel. Både en och två gånger tänker Rachel ge upp och åka hem men tävlingslusten väcks, Paris snötäckta gator lockar och en man väcker hennes intresse.

Boken är bara på lite drygt 200 sidor och det märks. Den går inte på djupet och jag tycker inte den lyfter förens Rachel åker hem efter tävlingen. En feelgood bok i julig miljö med bakning som det främsta pluset. Den är småmysig men inte mycket mer.

Lämna ett svar