Julfilm på Netflix 2020

Att The Christmas Chronicles 2 kommer 25 november har jag ju redan berättat men det kommer mer från Netflix.

Först ut är Holidate 28 oktober. Två singlar låtsas vara tillsammans under stora helger för att slippa alla frågor om varför de är singlar.

Operation Christmas Drop 5 november. En amerikansk militärbas ”slösar” tid på att flyga ut julklappar och förnödenheter till öar runt omkring men det tycker nu Ericas chef ska sluta för att spara pengar så hon ska åka dit och se om basen verkligen gör skillnad.

Jingle Jangle: A Christmas Journey 13 november. En musikal om en leksakstillverkare som får hjälp av sitt barnbarn för att återupptäcka julens magi.

The Princess Switch: Switched Again 19 november. Margaret och Stacy är tillbaka! Jag har skrivit om första filmen här.

Dolly Parton’s Christmas on the Square 22 november. en rik hemsk kvinna återvänder till sin hemstad för att sälja marken och vräka alla men kanske kan magi, musik och minnen få henne att ändra sig?

Just Another Christmas 3 december. En brasiliansk film om Jorge som vaknar upp på julafton med noll minne om året som gått. han inser snart att hans uppgift är att städa upp efter sina handlingar under året, varje julafton.

Bland serierna som kommer är det en jag absolut vill se. Norska Hjem till jul säsong 2/Home for Christmas season 2 som kommer någon gång i december. Första säsongens trailer:

3 thoughts on “Julfilm på Netflix 2020

Lämna ett svar